Q-borrel & Storytelling

De eerste tekenen van het nieuwe voorjaar zijn alweer zichtbaar. Het wordt lente! Een mooi seizoen dat uitnodigt om aan de slag te gaan met nieuwe plannen en ideeën. Ook wij hebben weer bijeenkomsten gepland, te beginnen met een nieuw initiatief: de Q-borrel. Ook hebben we Sandy Snoeck weer bereid gevonden om een inspirerende sessie te geven over Storytelling en waarom dat belangrijk is voor organisaties.

Ook de WTC Business Club heeft nieuwe plannen gemaakt. Het kantoor aan de zij-ingang van het WTC is weer ingericht en klaargemaakt voor een zichtbare vertegenwoordiger van de WTC Business Club. Met regelmaat zal dit kantoor weer bemand worden door Joyce Leeftink | Voorzitter WTC Business Club. Wellicht een bekend gezicht voor velen van jullie, maar mocht dat niet zo zijn, loop gerust eens binnen voor een kopje koffie.

We hebben de data voor de reeds bekende bijeenkomsten in 2024 alvast op een rij gezet. In deze nieuwsbrief ziet u een overzicht met de data van die bijeenkomsten, waar we u graag voor uitnodigen. Zet ze alvast in uw agenda!

Q-borrel in het WTC

Zoals u wellicht weet zijn de bedrijven die gevestigd zijn in de Rijntoren in Arnhem automatisch lid van de WTC Business Club Arnhem Nijmegen*. Om de onderlinge banden te versterken organiseert de Business Club met ingang van dit jaar de Q-borrel: eens per kwartaal ontmoeten we elkaar in de lobby/bar van het WTC onder het genot van een drankje en een borrelhapje. Naast ontmoeten is er daarbij ook ruimte om uw bedrijf te pitchen. Zo leren we meer over elkaars activiteiten. Wellicht dat hierdoor mooie kruisbestuivingen kunnen ontstaan tussen de bedrijven in de WTC toren.

Zin om als eerste uw bedrijf te pitchen op 4 april a.s? Neem dat contact op met Joyce Leeftink via info@wtcbusinessclub.nl of 06-22461575.

De eerste Q-borrel is op 4 april maart aanstaande
van 17:00 – 18:30 uur in de lobby/bar van het WTC.

 

* In het lidmaatschap is bepaald dat er een maximum aantal deelnemers mee kan doen aan evenementen en bijeenkomsten. Graag willen we weten hoeveel animo er bij uw bedrijf is voor de Q-borrel, dan kunnen we een en ander afstemmen. Laat u ons weten hoeveel personen er komen? Mail naar info@wtcbusinessclub.nl.

 

Storytelling voor ondernemers

U bent ondernemer en gepassioneerd over uw product of de service die u aanbiedt. Maar hoe zorgt u er voor dat ook anderen daarvan overtuigd zijn? Storytelling is een krachtige tool om uw onderneming in de kijker te zetten en veel meer impact te creëren. Dat kan tijdens een korte pitch, maar evenzeer in een klantengesprek of tijdens een presentatie

Sandy Snoeck uit België is al sinds jaar en dag een graag geziene gaste in tal van bedrijven en organisaties. Ze bezocht ons in het verleden al voor boeiende sessies rond de Brexit, vluchtelingen en cryptomunten. Haar stijl? Vol enthousiasme en met heel veel storytelling.

In deze sessie zoomt ze in op het belang van storytelling en waarom dit zoveel impact heeft. Sandy geeft tal van tips & tricks om storytelling toe te passen en meteen in te zetten. Ook laat ze zien dat zelfs de drogere cijfers tot leven komen in een verhaal. Zo blijft uw boodschap niet enkel hangen in het hoofd van de klant, maar verovert u ook de harten van (toekomstige) klanten.

U zich per mail aanmelden om deze sessie bij te wonen. Mail naar info@wtcbusinessclub.nl. Aanmelden svp voor 25 maart 2024.

Agenda 2024

Datum Activiteit
4 april Q-borrel
11 april Storytelling door Sandy Snoeck
27 juni Q-borrel
19 september Q-borrel
12 december Q-borrel

Graag tot ziens op 4 april en/of 11 april!Met vriendelijke groeten,Word Trade Center Business Club Arnhem Nijmegen

Joyce Leeftink Saviëlle Roemeling
Voorzitter Bestuurslid