WTC-label

WTC Arnhem Nijmegen heeft een belangrijke meerwaarde: het is onderdeel van het WTC-netwerk. Deze wereldwijde kantoorketen met aansprekende locaties fungeert als een extra kwaliteitskeurmerk.

De autoriteit van het WTC label straalt ook af op WTC Arnhem Nijmegen en de bedrijven die hier zijn gevestigd. Het WTC label staat niet alleen garant voor kwaliteit, ook zorgt het voor extra voorzieningen: bijvoorbeeld een hoogwaardig bedrijfsrestaurant, waar u met uw medewerkers en relaties gebruik van kunt maken.

WTC-Arnhem-Nijmegen-logo-site

WTC Business Club

Daarnaast is er de WTC Business Club, waarbij huurders actief met elkaar in contact worden gebracht. Dat geldt wereldwijd. Als huurder van WTC Arnhem Nijmegen wordt u onderdeel van het wereldwijde WTC netwerk. Maar ook lokaal is er een WTC Business Club: WTC BC Arnhem Nijmegen. Regelmatige bijeenkomsten en inspirerende middagen worden georganiseerd voor ondernemers in de regio. Bij de huur van een ruimte in het WTC Arnhem Nijmegen krijgt u een jaarlidmaatschap van de WTC Business Club Arnhem Nijmegen cadeau.