Locatie

WTC Arnhem Nijmegen is gevestigd in de Rijntoren, een markante landmark in het hart van de kantoren-hotspot bij het vernieuwde Station van Arnhem. Dat geeft de locatie vele voordelen, onder andere de snelle HSL-verbindingen die u filevrij naar uw bestemming vervoeren of uw bezoekers naar WTC Arnhem Nijmegen.

De Rijntoren heeft een eigen site waar u de mogelijkheden van de locatie kunt vinden, de bedrijven ziet die zijn gehuisvest in de Rijntoren en het is mogelijk een virtuele rondleiding door de verschillende etages te maken.

WTC Arnhem Nijmegen

 

Ligging

WTC Arnhem Nijmegen ligt in het Centrum van Arnhem, vrijwel aan de Rijn en direct naast het nieuwe spraakmakende Station Arnhem CS. Precies tussen de Randstad en het Duitse Ruhrgebied in. Een ideale pleisterplaats voor (inter)nationaal zaken doen.

Arnhem is een oude vestinglocatie en kent een uitgebreide economische dynamiek. Daarmee heeft het een streepje voor.

Dichtbij A12 en A50

Arnhem en WTC Arnhem Nijmegen zijn prima bereikbaar via de snelwegen A12 en A50. Via de uitvalswegen vanaf deze snelwegen bent u in no time in de grote parkeergarage onder het gebouw. U kunt van deze uitgebreide parkeerfaciliteiten gebruik maken als bezoeker van WTC Arnhem Nijmegen.

Een station met allure

Het Centraal Station in Arnhem is ingrijpend verbouwd. De vormgeving van het nieuwe stationsplein mag gerust futuristisch worden genoemd. Dat is te danken aan de visie van architect Ben van Berkel, die van het station een modern verblijfsgebied heeft weten te maken, toekomstgericht, gedurfd en vooral spannend. Met voorzieningen om te reizen en om te werken. In dat nieuwe moderne verblijfsgebied staat WCT Arnhem Nijmegen als hoogste landmark. Ook een ontwerp van Ben van Berkel trouwens.

Met het nieuwe Station Arnhem CS heeft ‘Arnhem City’ de uitstraling die past bij de hoge ambities van de stad, als zakelijke basis tussen Randstad en Duitsland.