Storytelling voor ondernemers

U bent ondernemer en gepassioneerd over uw product of de service die u aanbiedt. Maar hoe zorgt u er voor dat ook anderen daarvan overtuigd zijn? Storytelling is een krachtige tool om uw onderneming in de kijker te zetten en veel meer impact te creëren. Dat kan tijdens een korte pitch, maar evenzeer in een klantengesprek of tijdens een presentatie. 

Sandy Snoeck uit België is al sinds jaar en dag een graag geziene gaste in tal van bedrijven en organisaties. Ze bezocht ons in het verleden al voor boeiende sessies rond de Brexit, vluchtelingen en cryptomunten. Haar stijl? Vol enthousiasme én met heel veel storytelling.

In deze sessie zoomt ze in op het belang van storytelling en waarom dit zoveel impact heeft. Sandy geeft tal van tips & tricks om storytelling toe te passen en meteen in te zetten. Ook laat ze zien dat zelfs de drogere cijfers tot leven komen in een verhaal. Zo blijft uw boodschap niet enkel hangen in het hoofd van de klant, maar verovert u ook de harten van (toekomstige) klanten.

Storytelling voor ondernemers
6 juni 2024
van 17:00 – 18:30 uur

WTC Arnhem Nijmegen

Ontvangst vanaf 16:30 uur

Aanmelden voor deze informatiesessie kan door een e-mail te sturen naar Joyce Leeftink via info@wtcbusinessclub.nl