Plezier als businessmodel

Yalp deelt haar ervaringen over internationaal zakendoen

De zomer komt weer langzaam tot bedaren, vakanties zijn afgerond en we gaan weer terug in het vertrouwde werkritme. Tenminste: wanneer u niet naar onze bijeenkomst op 10 september komt. Komt u wel, dan garanderen we u een speelse bijeenkomst, want dan neemt Ben Admiraal van YALP, het bedrijf dat van spelen zijn Core Business heeft gemaakt, u mee langs het pad dat zij hebben bewandeld in het zoeken en vinden van geschikte distributiekanalen voor de verschillende landen waar zij zaken mee doen.

YALP
Bij Yalp worden bijzondere sport- en speeltoestellen voor de buitenruimte ontwikkeld en geproduceerd én verkocht over de hele wereld. Dat doen zij vanuit één basisgedachte: buiten spelen moet leuk zijn! Zó leuk, dat kinderen vanzelf achter de computer weg willen en buiten met andere kinderen willen spelen.

Bij Yalp zijn ze er van overtuigd dat alles wat je met plezier doet, een succes kan worden. Dat geldt voor kinderen, maar ook voor de mensen binnen Yalp. Met plezier gaat het werk vanzelf. Bij Yalp geloven ze zelfs zo sterk in de kracht van spelen, dat dat in de naam terug te vinden is. Want had u al gezien dat Yalp het omgekeerde van ‘Play’ is?

de interactieve speeltoestellen van Yalp

Internationaal succes

Aan de basis van het internationale succes van Yalp ligt een heldere filosofie. Ben Admiraal vertelt u er alles over. En over de eer die Yalp te beurt is gevallen in 2016, toen ze de Export Award Oost-Nederland ontvingen. Een award die jaarlijks uitgereikt word door het World Trade Center Twente en het World Trade Center Arnhem-Nijmegen, aan een bedrijf of organisatie in Oost-Nederland, dat zich heeft onderscheiden op het gebied van internationalisering.

Komt u naar deze speelse en inspirerende bijeenkomst? Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@wtcbusinessclub.nl.