Nieuwjaarsborrel en Handelsmissie China

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

We hadden het vorige week al voorzichtig gedaan, maar nu mag het echt! Wij wensen u alle goeds, gezondheid en succes in het komende jaar. En op dat nieuwe jaar willen we graag met u proosten! Op 26 januari ontvangen we u daarom met een feestelijk drankje om samen te klinken op een succesvol nieuw jaar. Een nieuw jaar dat na die bruisende toast start met een presentatie over de handelsmissie naar China, die in maart wordt georganiseerd.

Handelsmissie China
Shangdong & Hubei 18-25 maart 2017

De provincie Gelderland organiseert van 18 t/m 25 maart 2017 een handelsmissie naar China, onder leiding van Gedeputeerde Michiel Scheffer. Met deze missie worden de Chinese provincies Shangdong en Hubei bezocht, 2 van de 3 provincies waar Gelderland een vriendschapsband mee heeft.

china_01

Bij deze missie staan de sectoren Agro-Food, Clean Tech, E-commerce/Logistiek centraal, maar de missie staat ook open voor bedrijven uit andere sectoren. Het doel van de handelsmissie is om Gelderse en Overijsselse bedrijven in contact te brengen met Chinese bedrijven en instellingen en bedrijven die al actief zijn in China, om hen verder te helpen hun bestaande activiteiten in China uit te breiden.

Wubbo Mossing Holstein, die als expat deels in China en deels in Arnhem woont, geeft een introductie over China. Hij bespreekt de ontwikkelingen in dit immense land en geeft aan welke trends er te onderscheiden zijn en waar de kansen voor ondernemers liggen. Daarna is het woord aan Oost NV, die de handelsmissie organiseert in opdracht van de Provincie. Bernold Kemperink, Niek Alofs en Jun-Qing Zhang vertellen over de aankomende China missie en de resultaten van de afgelopen missie. Ook bespreken zij wat deelname aan deze handelsmissie voor u en uw organisatie kan betekenen.

Wilt u nu alvast meer weten over de handelsmissie, of wilt u deelnemen, klik dan hier.

Wij nodigen u uit om deze presentatie bij te wonen.

Nieuwjaarsborrel en
Presentatie Handelsmissie China

Donderdag 26 januari 2017

Locatie: WTC Arnhem Nijmegen in Arnhem
Ontvangst vanaf 16.30 uur
Aanvang presentatie 17.00 uur
Vermoedelijke eindtijd: ca. 19:30 uur

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@wtcbusinessclub.nl

Graag tot ziens op 26 januari!