Export Café 16 januari: Realiseer uw buitenlandse ambities!

Realiseer uw 
buitenlandse ambities!

Export Café donderdag 16 januari 2020

Als eerste wensen wij u natuurlijk een mooi, gezond en succesvol 2020 toe. En voor dat laatste luiden we dit nieuwe decennium gelijk in met een Export Café met als thema “Realiseer uw buitenlandse ambities”. Een mooie gelegenheid om u te laten informeren hoe u in het nieuwe jaar dat succes kunt bereiken, met betrekking tot uw buitenlandse ambities.

Nieuwe kansen met internationaal zakendoen

Export biedt nieuwe kansen aan mkb’ers. Het kan de omzet verhogen, het bedrijf sterker maken en een betere concurrentiepositie geven in Nederland. Heeft u met uw mkb-onderneming internationale ambities? Wilt u bijvoorbeeld exporteren naar het buitenland, een project uitvoeren of investeren in een onderneming? Kom dan donderdag 16 januari naar het Export Café. Daar staan adviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland klaar met advies over kansen op de internationale markt én de beschikbare subsidieregelingen. 

Naast korte presentaties over de subsidieregelingen Starters International Business en DHI (demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsprojecten) is er tijd voor 1-op 1 gesprekken. Laat deze kans niet voorbijgaan, want internationaal ondernemen biedt een wereld aan mogelijkheden. Kom naar het Export Café en laat u informeren!

Realiseer uw
internationale ambities

Donderdag 16 januari 2020

Locatie: WTC Arnhem Nijmegen in Arnhem
Ontvangst vanaf 16.30 uur
Aanvang presentaties 17.00 uur
Vermoedelijke eindtijd: ca. 19:30 uur

Wilt u aanwezig zijn bij het Export Café op 16 januari? Stuur dan een e-mail naar info@wtcbusinessclub.nl met uw naam, telefoon en e-mail adres. Wij sturen u dan een bevestiging van deelname.

Wij hopen op uw aanwezigheid op 16 januari!