Business Breakfast 14 maart 2017

Meer weten door mee-eten!

Over selectie en aansturing van Agenten en Distributeurs

Internationaal zaken doen kan op heel veel manieren. Maar in alle gevallen bent u over de grens bezig uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Het succes van uw onderneming is daarbij afhankelijk van de bekendheid met de distributiekanalen in de regio waar u wilt handelen.

Logo WTC BC Business Breakfast

Uit onderzoeken blijkt dat het succes van ondernemen in het buitenland vaak sterk afhangt van de keuze voor de juiste partner. Die persoon of dat bedrijf dat voor u de juiste deuren opent en zo de markt die u wilt bedienen binnen handbereik brengt.

De juiste businesspartner kiezen
Een businesspartner vinden is nog niet zo heel moeilijk. Maar hoe kiest u de juiste businesspartner? En wanneer maakt u de keuze voor een agent en wanneer gaat u met een distributeur in zee? Wat zijn daarbij de succesfactoren die u in die selectie mee moet nemen? En wat kunt u bijdragen aan het succes van uw businesspartner?

Het vinden van de juiste businesspartner is complex. Een verkeerde keuze kan de markt voor lange(re) tijd afsluiten. Zo gaat er veel tijd verloren, waardoor deze nieuw te ontginnen handelswegen minder of zelfs niet succesvol kunnen worden ingezet. Hoe voorkomt u deze teleurstellingen? Hoe bereidt u zich goed voor?

Tijdens deze WTC Business Breakfast geven we inzage in het zoekproces, de factoren die daarin belangrijk zijn en hoe u de succeskans positief kunt beïnvloeden. WTC Trade Associate Han van Schaijk verzorgt deze WTC Business Breakfast. Han is expert op het gebied van export en heeft reeds vele bedrijven ondersteund bij het vinden een buitenlandse partner.

Dit Business Breakfast wordt u kosteloos aangeboden door WTC Arnhem Nijmegen. Bent u lid van de WTC Business Club? Dan mag u ook kosteloos één introducé meenemen naar het WTC Business Breakfast.

Logo WTC BC Business Breakfast
WTC Business Breakfast
Dinsdag 14 maart 2017

Locatie: WTC Arnhem Nijmegen in Arnhem
Ontvangst om 08.00 uur
Aanvang ontbijt en start programma 08.15 uur
Afsluiting: 10:00 uur

Wilt u deelnemen aan het WTC Business Breakfast? Aanmelden kan door een mail met uw gegevens te sturen naar info@wtcbusinessclub.nl.