Wat na de Brexit?

Het is het afgelopen jaar veelvuldig in het nieuws geweest, maar ook nu nog steeds domineert de Brexit de koppen in de (digitale) media. We lezen er dus dagelijks over. Toch blijven er bij velen van ons vragen. Zoals: “Wat was de aanleiding voor de Brexit?”, “Wie waren de hoofdrolspelers” en “Wat stond er op het spel?”. En dan vergeten we misschien wel de belangrijkste vraag: “Wat gaat er nu gebeuren?”.

Er zijn verschillende mogelijkheden. De Britse regering kan kiezen voor een zachte scheiding, waarbij het Verenigd Koninkrijk nauwe economische banden met de Europese Unie behoudt. De andere optie is de ‘harde’ Brexit, waarbij de navelstreng helemaal wordt doorgeknipt. Bent u ook zo benieuwd wat dat voor ons betekent?

Europahuis Ryckevelde

Europahuis Ryckevelde bespreekt de economische en politieke gevolgen van de Brexit. De ingewikkelde kwestie wordt helder en duidelijk vertaald en doorspekt met weetjes, voorbeelden en aansprekende beelden. Laat u informeren over de gevolgen van de Brexit, praat mee en stel vragen tijdens deze interactieve infosessie.

Europahuis Ryckevelde vertaalt moeilijke Europese thema’s naar verschillende groepen geïnteresseerden en zet mensen via campagnes en projecten aan tot participatie.

In de Pitch: Marco Visser

Voorafgaand aan de lezing van Europahuis Ryckevelde staat Marco Visser ‘in de pitch’. Marco is Senior belastingadviseur bij Grant Thornton Accountants en Adviseurs, dat sinds kort in Arnhem is gevestigd. Wij geven Marco graag de ruimte om in een korte pitch zijn bedrijf aan ons voor te stellen.

Wat na de Brexit?

Lezing door Europahuis Ryckevelde uit Brugge, België

Datum: Dinsdag 23 mei 2017
Locatie: WTC Arnhem Nijmegen in Arnhem

Ontvangst vanaf 16.30 uur
Aanvang presentatie 17.00 uur
Vermoedelijke eindtijd: ca. 19:30 uur

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@wtcbusinessclub.nl

Deze informatieavond is speciaal georganiseerd voor leden van de WTC Business Club en geïnteresseerden. Meld u nu aan, er zijn maximaal 50 plaatsen! Zodra u zich heeft opgegeven neemt u deel aan deze informatieavond.

Graag tot ziens op 23 mei!