Business Breakfast 13 juni

Logo WTC BC Business Breakfast

Meer weten door mee-eten!

Yalp deelt haar ervaringen over internationaal zakendoen

Internationaal zaken doen kan op heel veel manieren. Maar in alle gevallen bent u over de grens bezig uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Het succes van uw onderneming is daarbij afhankelijk van de bekendheid met de distributiekanalen in de regio waar u wilt handelen. Bij het vorige Business Breakfast op 14 maart hebben we de theorie van het kiezen voor een distributeur of agent doorgenomen.

 Deze keer nemen we u mee naar de praktijk:
Ben Admiraal, directeur van Yalp, leverancier van sport- en speeltoestellen over de hele wereld, neemt u mee langs het pad dat zij hebben bewandeld in het zoeken en vinden van geschikte distributiekanalen voor de verschillende landen waar zij zaken mee doen.

YALP

Bij Yalp worden bijzondere sport- en speeltoestellen voor de buitenruimte ontwikkeld en geproduceerd. Dat doen zij vanuit één basisgedachte: buiten spelen moet leuk zijn! Zó leuk, dat kinderen vanzelf achter de computer weg willen en buiten met andere kinderen willen spelen.

Bij Yalp zijn ze er van overtuigd dat alles wat je met plezier doet, een succes kan worden. Dat geldt voor kinderen, maar ook voor de mensen binnen Yalp. Met plezier gaat het werk vanzelf. Bij Yalp geloven ze zelfs zo sterk in de kracht van spelen, dat dat in de naam terug te vinden is. Want had u al gezien dat Yalp het omgekeerde van ‘Play’ is?

Winnaar Export Award

In 2016 heeft Yalp de Export Award Oost-Nederland ontvangen, een award die jaarlijks uitgereikt word door het World Trade Center Twente en het World Trade Center Arnhem-Nijmegen. Deze award wordt uitgereikt aan een bedrijf of organisatie in Oost-Nederland, dat zich heeft onderscheiden op het gebied van internationalisering.

De strategie van Yalp werpt dus zijn vruchten af. Wij hebben Ben Admiraal van Yalp verzocht tijdens  het komende WTC Business Breakfast inzage te geven in het proces dat zij hebben doorlopen bij het succesvol exporteren van hun producten. Een leerzame sessie voor ieder die zich op het exportpad wil begeven of al begeeft.

Dit Business Breakfast wordt u kosteloos aangeboden door WTC Arnhem Nijmegen. Bent u lid van de WTC Business Club? Dan mag u ook kosteloos één introducé meenemen naar het WTC Business Breakfast.

Logo WTC BC Business Breakfast
WTC Business Breakfast
Dinsdag 14 maart 2017

Locatie: WTC Arnhem Nijmegen in Arnhem
Ontvangst om 08.00 uur
Aanvang ontbijt en start programma 08.15 uur
Afsluiting: 10:00 uur

Wilt u deelnemen aan het WTC Business Breakfast? Aanmelden kan door een mail met uw gegevens te sturen naar info@wtcbusinessclub.nl.