Tourrit door Twente

De WTC Twente Business Club organiseert voor haar leden en de leden van WTC Arnhem-Nijmegen Business Club de Rally ‘Ontdek Twente’, een prachtige tourrit door delen van Twente. De tourrit vindt plaats op dinsdag 25 mei van 13:00 uur +/- 17:00 uur.

 

Juist in deze tijd waarin veel bijeenkomsten en evenementen slechts in beperkte mate of uitsluitend digitaal kunnen plaatsvinden, willen wij als bestuur van de WTC Twente Business Club de leden van de businessclubs van WTC Twente en van WTC Arnhem-Nijmegen een gezellige en corona proof middag bezorgen.

De rally zal starten bij Maxima Classic Cars (Bornsestraat 51a, 7597 NH in Saasveld). Per lid van de Business Club kunt u gratis twee personen opgeven voor deelname. Indien er zich per lid van de Business Club meer dan tweepersonen willen opgeven, dan zal er voor die personen een vergoeding van €50,00 per persoon in rekening worden gebracht.

Instructies ontvangt u bij aanvang van de tourrit. Er wordt tijdens deze middagvoor diverse Twentse lekkernijen gezorgd. Ook zal er een fotograaf aanwezig zijn om mooie foto’s te maken van de tourrit*.

Wilt u erbij zijn op 25 mei a.s.? Dan kunt u zich opgeven door het sturen van een e-mail naar:

businessclub@wtctwente.eu

onder vermelding van de volgende gegevens:

  • Bedrijfsnaam Business Club lid
  • Namen deelnemer(s)
  • E-mailadressen deelnemer(s)

U kunt zich tot dinsdag 18 mei 2021 opgeven en / of uw deelname annuleren via bovenstaand e-mailadres. Annuleert u uw deelname na deze datum, dan zijn wij genoodzaakt de kosten per persoon in rekening te brengen. 

Voor vragen kunt u ons eveneens telefonisch bereiken via: +31 (0)74-291 56 04.

U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging van ons per e-mail.

Met vriendelijke groet,

WTC Twente Business Club / WTC Arnhem-Nijmegen Business Club

* Indien u bezwaar heeft tegen het delen van foto’s waar u op staat, gelieve dit te vermelden bij uw aanmelding.